ONLINE BOOKING

Loading...

INTERNKONTROLL

NÆRING

Alle byggeiere er i henhold til Internkontrollforskriften pålagt å foreta rutinemessig kontroll av det elektriske anlegget. Våre erfarne elektrikere hjelper med kontroll, oppfølging og dokumentasjon.

Dere kan også tegne en serviceavtale med Vestre Aker Elektro, det innebærer at dere vil få en kontaktperson som kjenner til det elektriske anlegget, dere vil få regelmessig oppfølging, slik at tid og penger blir spart.

TA KONTAKT

Ta kontakt med et hyggelig møte på telefon eller hos oss eller deg, så blir vi enige om hva vi skal hjelpe deg med

FÅ EN FAST PRIS

Vi gir en riktig pris med en gang, og vi holder oss til denne prisen om ikke noe uforutsett skukke dukke opp

FORNØYD GARANTI

Vi gjør alt vi kan for at våre kunder skal være fornøyde med de jobbene vi gjør!

INTERNKONTROLL

PRIVAT

Det kan være lurt å ha en el-kontroll i huset, som kartlegger feil og mangler, men det er kanskje enda viktigere med en Internkontroll for boligen !

El-kontrollen er der og da, samt litt rimeligere forsikring, men vi tilbyr å utarbeide en IK for den tekniske installasjonen i din bolig, denne kan årlig sjekkes av dere eller en fra oss. Dette er en etterspurt tjeneste fra mange, og vi har utviklet en veldig rimelig og god løsning. Ta kontakt for mer info..

CHRISTIANIA RØRLEGGERBEDRIFT

Topp kvalitet og best på service

Christiania Rørleggerbedrift utfører alt fra små serviceoppdrag til store prosjekter. De har døgnbemannet vakttelefon.

DE LILLA

Trygg og rimelig oppussing

De Lilla utfører og organiserer oppussingsarbeid fra A til Å, til avtalt tid og pris! Det kan være rehabilitering av bad eller kjøkken, gulvsliping, snekkerarbeid og elektrikerarbeid